RENOVER KJØKKENET SMART OG ENKELT MED EN KJØKKENFORNYELSE

Noe du er garantert får når du bestiller en kjøkkenfornyelse fra Novaflex er valgfrihet. Vi har et bredt spekter både når det gjelder dimensjoner, materialer og overflatebehandlinger. Ta med alle dine tanker, ideer og ønsker til en av våre lokale representanter, og de vil hjelpe deg med å forme ditt nye kjøkken akkurat som du vil ha det.

FUNKSJONER I KJØKKENET

I det moderne kjøkkenet er valget av skuffer viktige. Vi tilbyr alt fra enkle skuffer på hjul til skuffer med fullt utdrag, demping og myk stenging. Det er veldig enkelt å måltilpasse dagens moderne skuffesystemer til alle kjøkken. Dette betyr at vi kan tilby kolonialskuffer der det også går an å lagre gryter og husholdningsredskaper. Med moderne innredning i skuffene kan til og med eldre kjøkken tilby alle funksjonene hjemmekokken drømmer om i sitt moderne kjøkken. Vi har mange smarte løsninger som kan tilpasses og justeres etter dine ønsker.

HVA VI TILBYR

Vi tilbyr deg en kjøkken- og lagringsløsning på eksisterende skrog. Etter et hjemmebesøk, måler, produserer og monterer du eller vi kjøkkendører og skuffer på dine eksisterende skrog. Vi produserer på fabrikken i Rävlanda. Alt du trenger å gjøre er faktisk bare å velge design.


LA OSS HJELPE DEG Å RENOVERE KJØKKENET

Vi målproduserer fronter basert på dine ønsker, og ved levering vil vi hjelpe deg med monteringen. Kjøkkenfornyelse er en smart, enkel og billig måte å fornye kjøkkenet på.

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Vi har lang erfaring med å renovere kjøkken, og den enkleste måten å komme i gang er å bestille et gratis hjemmebesøk!

Når du bestiller et hjemmebesøk, kommer en av våre forhandlere til huset ditt og hjelper deg med å planlegge alt relatert til kjøkkenet! Med hjelp av deg lager vi deretter et design som du liker! Selvfølgelig vil du også få en pris på jobben!

Vill dere vite mere, ta gjerne kontakt med oss og ta en titt hos vår leverandørs hjemmeside for og få litt inspirasjon.

www.novaflex.no